Baby Yoda merch – Alt med The Child fra The Mandalorian

Baby Yoda merch – Alt med The Child fra The Mandalorian

Baby Yoda, the Child fra The Mandalorian, er uden tvivl en af de sødeste karakterer fra Star Wars universet. Derfor er der naturligvis blevet lavet masser af fedt Baby Yoda merchandise, samlerobjekter og legetøj. Hvis du ligesom os ikke kan få nok af den lille charmetrold, så er vores samling af Baby Yoda merch lige noget for dig. Vi har nemlig samlet nogle af de sejeste ting med The Child som nettet har at byde på.

Airpod-etui - The Child (Baby Yoda)

Airpod-etui – The Child (Baby Yoda)

Er din airpod case blevet lidt for kedeligt? Spice den op med denne Baby Yoda airpod case, og få verdens sødeste opbevaringsetui til dine air pods.
Fra: 149,00 DKK
Baby Yoda bamse

Baby Yoda bamse 25cm

Universets sødeste væsen kommer her som en bamse på 25 cm. Nemlig en Baby Yoda bamse! Giv den til en ung Star Wars fan, eller køb ham til dig selv.
Fra: 199,00 DKK
Baby Yoda Funko Pop figur 25cm

Baby Yoda Funko Pop figur 25cm

En sød Baby Yoda Funko Pop figur i en stor model – nemlig hele 25 cm. Det lille søde væsen vil uden tvivl pynte på hylden eller i Funko Pop samlingen.
Fra: 299,00 DKK
Star Wars Baby Yoda Farveskiftende Krus

Star Wars Baby Yoda Farveskiftende Krus

Et sejt farveskiftende krus med din ynlings karakter fra Star Wars universet – Baby Yoda! Hæld en varm drik i koppen og billedet på kruset vil ændre sig.
Fra: 89,00 DKK
Star Wars Mandalorian - Baby Yoda Wallstickers

Baby Yoda Wallstickers

Baby Yoda wallsticker til at pryde børneværelset eller kontoret. Hvem vil ikke gerne have den charmerende lille fyr til at kigge på en mens man arbejder eller gamer computer?
Fra: 219,00 DKK
LEGO Star Wars 75317 Mandalorianeren og Barnet

LEGO Star Wars Mandalorianeren og Barnet

En fed LEGO Star Wars pakke med Mandalorianeren og Barnet. Mando med sin ikoniske hjelm og pistol, mens Grogu sidder i hans lille transport kapsel.
Fra: 136,00 DKK
Lille Baby Yoda lampe

Lille Baby Yoda lampe

Hvad er verdens sødeste lampe? Det er denne lille Baby Yoda lampe uden tvivl! Sæt ham på skrivebordet, på barnets værelse eller en reol i stuen. Han pynter uanset hvor!
Fra: 293,00 DKK
Barnet - 75318 - LEGO Star Wars

LEGO Star Wars Barnet

Her får du stor LEGO model af The Child, eller Barnet fra The Mandalorian. Han skal blot bygges, og han kan efterfølgende stå til pynt hvor du ønsker.
Fra: 649,00 DKK
Mandalorian Baby Yoda Animatronic Figur

Baby Yoda Animatronic Figur

Baby Yoda animatronic figur, som har adskillige lyde og bevægelses kombinationer når du trykker ham på hovedet. Mere charmerende stykke legetøj skal du lede længe efter.
Fra: 625,00 DKK
Star Wars Baby Yoda Lampe

Star Wars Baby Yoda Lampe

En super sød Star Wars Baby Yoda lampe. En sej lille gadget til børneværelset, teenageværelset, eller i hjemmet hos en ægte Star Wars fan.
Fra: 149,00 DKK
Star Wars Baby Yoda Krus

Star Wars Baby Yoda Krus

Vi blev alle forelsket i lille Baby Yoda da serien The Mandalorian kom ud. Her kan du få et sødt krus med The Child, så du altid kan tænke på den lille fyr.
Fra: 99,00 DKK

Baby Yoda – The Child fra The Mandalorian

Vi blev alle forelsket i den lille Baby Yoda, The Child fra Star Wars serien The Mandalorian, da serien udkom i 2019. På trods af at det lille grønne væsen i teorien ikke er Yoda som baby, er de dog fra samme race. Dertil er det først i midten af sæson 2, at vi finder ud af, at han faktisk hedder Grogu. Indtil da har vi alle kaldt ham Baby Yoda, og det ser ud til, at det er et navn som hænger ved.

Uanset hvad hans navn er, hvor han kommer fra og hvem han er, så er der en ting der er sikkert. Grogu er både utrolig nuttede og super sej på samme tid. Det har også gjort, at han lynhurtigt er blevet en favorit hos mange Star Wars fans verden over. Både de gamle inkarnerede som har været med i årtier, såvel som de nye fans, som hoppede med på vognen da The Mandalorian blev vist.

 

Baby Yoda merchandise, figurer og legetøj

Star Wars er et univers med en kæmpe fanskare over hele verden, og for nogle næsten en religion. Derfor findes der stort set alt indenfor Star Wars merchandise. I og med The Mandalorian blev en succes, er der ligeledes blevet lavet merchandise her fra, og særligt en masse Baby Yoda merch.

Du kan få alt fra Baby Yoda krus, til tøj, til vaffeljern som laver vafler med den lille fyr på. Dertil også Baby Yoda lamper, wallstickers samt mange andre seje ting. Listen har ingen ende. Som med mange andre populære fiktive figurer fra diverse filme, serier og spil, er der også blevet lavet Baby Yoda Funko Pops. Funko Pops er populære samlerobjekter, som bliver lavet med alt fra Harry Potter til Spiderman. Der er selvfølgelig også en Star Wars Funko Pop kollektion, og ligeledes med Mando og Grogu.

De meste merchandise og samlerobjekter er mest til voksne. Der er naturligvis også lavet ting til børn med den lille fyr. Her i blandt nogle af de mest populære som er Baby Yoda bamser, Lego og diverse legetøjsfigurer. Der er med andre ord noget for en hver alder – både voksne, teenagere og børn.

 

The Mandalorian Baby Yoda Lego

Star Wars Lego har i mange år været utroligt populært. Derfor er det ikke besynderligt, at der allerede er blevet lavet flere Baby Yoda Lego pakker. Lego er som udgangspunkt lavet til børn, men også flere teenagere og voksne finder glæde i at samle figurer og modeller med de små klodser. Særligt med de figurer, som de er fan af.

Star Wars Lego er desuden en super god gave til børn der elsker at lege med Lego, og samtidig er Star Wars fan. De vil uden tvivl elske en Lego pakke med Barnet. F.eks. pakke ’’The Child’’, hvor Grogu skal bygges, og du dermed ender op med en større figur. Den kan efterfølgende stå til pynt på børneværelset eller kontoret.

 

Star Wars serien The Mandalorian

Serien The Mandalorian foregår i Star Wars universet. Tidsmæssigt foregår serien lige efter Star Wars episode IV, Return of The Jedi fra 1983, lige efter imperiets fald. Der er få Jedis tilbage i verden, og ligeledes få Mandalorianere, som hovedpersonen Mando er.

I serien følger vi Din Djarin, eller Mando, som er The Mandalorian. Han er en bounty hunter, som blot er ude på at tjene penge til dagen og vejen. På en af hans missioner bliver han involveret med The Child, og de 2 får bygget et forhold op til hinanden. Langsomt, men stærkt. Som deres bånd styrkes får Mando en beskytter rolle overfor Baby Yoda, og det skal vise sig at bringe ham mange problemer. Det er nemlig langt fra nemt at holde styr på den lille ballademager.

 

Hvad hedder Baby Yoda?

Baby Yoda hedder Grogu. Det finder vi ud af i sæson 2, episode 5, som hedder The Jedi. På planeten Corvus møder Mando og Barnet Jedi krigeren Ahsoka Tano, som via telepatiske evner kommunikerer med Barnet. Her finder hun bl.a. ud af, at hans navn er Grogu.

 

Er Baby Yoda Yoda fra Star Wars filmene?

Baby Yoda, eller Grogu, er ikke Yoda som baby. The Mandalorian foregår tidsmæssigt lige efter filmen Return og The Jedi, hvilket var den samme film, som Yoda døde i. Det er derfor ikke teoretisk muligt, at Grogu er Yoda som baby.

 

Hvor kan man se The Mandalorian?

Du kan på nuværende tidspunkt se alle afsnit af The Mandalorian på Disney Plus. Star Wars franchisen er eget af Disney, og i og med de har deres egen online streaming service, er det naturligt at den bliver vist her. Den vil højst sandsynligt ikke blive vist på hverken Netflix eller HBO.