Baby Yoda merch – Alt med The Child fra The Mandalorian

Baby Yoda merch – Alt med The Child fra The Mandalorian

Baby Yoda, the Child fra The Mandalorian, er uden tvivl en af de sødeste karakterer fra Star Wars universet. Derfor er der naturligvis blevet lavet masser af fedt Baby Yoda merchandise, samlerobjekter og legetøj. Hvis du ligesom os ikke kan få nok af den lille charmetrold, så er vores samling af Baby Yoda merch lige noget for dig. Vi har nemlig samlet nogle af de sejeste ting med The Child som nettet har at byde på.

Star Wars Baby Yoda Lampe

Lys dit rum op med denne søde Baby Yoda lampe. Det perfekte nattelys eller skrivebordslampe for enhver Star Wars-elsker.
Fra: 199,00 kr.

Star Wars Baby Yoda Krus

Nyde dine yndlingsdrikke med dette søde Baby Yoda-krus. Det perfekte tilbehør til dit køkken eller som en gave til en Baby Yoda fan.
Fra: 179,00 kr.

Star Wars Baby Yoda Æggebæger

Start dagen med dit yndlingsæg serveret i dette charmerende Baby Yoda æggebæger. Et sjovt og unikt tilbehør til enhver Star Wars-elskers morgenbord.
Fra: 69,00 kr.

Baby Yoda vandflaske – 660ml

Hold dig hydreret med stil med denne Baby Yoda vandflaske. Med en kapacitet på 660ml er denne flaske perfekt til daglig brug.
Fra: 79,99 kr.

Stor Baby Yoda bamse – 53cm The Mandalorian

Kram op med denne store Baby Yoda bamse fra The Mandalorian. Denne 53cm bamse er det perfekte krammedyr for enhver Star Wars-fan.
Fra: 699,95 kr.

Baby Yoda hjemmesko til voksne – The Mandalorian

Hold fødderne varme og hyggelige med disse Baby Yoda hjemmesko. Den perfekte gave til den ultimative Star Wars-fan.
Fra: 199,95 kr.

The child sengetøj – Baby Yoda – The Mandalorian

Drøm søde Star Wars-drømme med dette Baby Yoda sengetøj. Perfekt til enhver fan af The Mandalorian.
Fra: 189,95 kr.

Baby Yoda LED Armbåndsur – The Mandalorian

Hold styr på tiden med stil med dette Baby Yoda LED armbåndsur. Det ideelle ur for den Star Wars-elskende fashionista.
Fra: 129,95 kr.

Baby Yoda sort t-shirt til voksne – The Mandalorian

Vis din kærlighed til The Mandalorian med denne stilfulde Baby Yoda T-shirt. Denne komfortable T-shirt er perfekt til enhver voksen Star Wars-fan.
Fra: 99,95 kr.

Baby Yoda Krus – The Bounty – The Mandalorian

Nyde dine yndlingsdrikke med dette Baby Yoda-krus, der har et ikonisk design fra The Mandalorian. Perfekt til enhver Star Wars-samler.
Fra: 99,95 kr.

Baby Yoda plakat – Cute inventor – The Mandalorian

Tilføj en touch af Star Wars til dit hjem med denne søde Baby Yoda plakat. Et must-have for enhver The Mandalorian-tilhænger.
Fra: 89,95 kr.

Baby Yoda Elektronisk figur – The Mandalorian

Bring The Mandalorian til liv med denne elektroniske Baby Yoda figur. Denne interaktive legetøjsfigur er det perfekte stykke Star Wars-merchandise.
Fra: 539,95 kr.

Baby Yoda krus & sokker

Start din dag med stil med dette Baby Yoda krus, og hold fødderne varme med et par matchende sokker. Det perfekte sæt for enhver Mandalorian-fan.
Fra: 169,95 kr.

Baby Yoda højtaler – The Mandalorian

Tag din musikoplevelse til det næste niveau med denne Baby Yoda højttaler fra The Mandalorian. Perfekt til enhver Star Wars-fan.
Fra: 269,99 kr.

Baby Yoda 3D lampe – The Mandalorian

Baby Yoda 3D lampen er en super fed lampe, så kan stå i stuen, på kontoret eller dit barns værelse. Brug den som natlampe, eller blot som en flot dekoration i hjemmet.
Fra: 179,95 kr.

Baby Yoda nøglering med led – The mandalorian

Baby Yoda er uden tvivl den bedste til at holde styr på dine nøgler. Denne nøglering med LED et must for en hver Star Wars fan.
Fra: 99,95 kr.

Baby Yoda krus – Precious Cargo – The Mandalorian

Drik din favorit drik fra Baby Yoda kruset. Giv det evt. i gave, til en du ved elsker den lille fyr fra The Mandalorian.
Fra: 99,00 kr.

Baby Yoda solbriller – The Mandalorian

Baby Yoda solbrillerne får dig uden tvivl til at se flere niveauer mere cool ud til sommer.
Fra: 39,00 kr.

Baby Yoda læder rygsæk – The Mandalorian

En lækker læder rygsæk med Baby Yoda fra The Mandalorian.
Fra: 179,99 kr.

Baby Yoda bamse 25cm

Universets sødeste væsen kommer her som en bamse på 25 cm. Nemlig en Baby Yoda bamse! Giv den til en ung Star Wars fan, eller køb ham til dig selv.
Fra: 199,95 kr.

Baby Yoda Funko Pop figur 25cm

En sød Baby Yoda Funko Pop figur i en stor model – nemlig hele 25 cm. Det lille søde væsen vil uden tvivl pynte på hylden eller i Funko Pop samlingen.
Fra: 349,95 kr.

LEGO Star Wars Mandalorianeren og Barnet

En fed LEGO Star Wars pakke med Mandalorianeren og Barnet. Mando med sin ikoniske hjelm og pistol, mens Grogu sidder i hans lille transport kapsel.
Fra: 118,00 kr.

Lille Baby Yoda lampe

Hvad er verdens sødeste lampe? Det er denne lille Baby Yoda lampe uden tvivl! Sæt ham på skrivebordet, på barnets værelse eller en reol i stuen. Han pynter uanset hvor!
Fra: 95,00 kr.

Baby Yoda – The Child fra The Mandalorian

Vi blev alle forelsket i den lille Baby Yoda, The Child fra Star Wars serien The Mandalorian, da serien udkom i 2019. På trods af at det lille grønne væsen i teorien ikke er Yoda som baby, er de dog fra samme race. Dertil er det først i midten af sæson 2, at vi finder ud af, at han faktisk hedder Grogu. Indtil da har vi alle kaldt ham Baby Yoda, og det ser ud til, at det er et navn som hænger ved.

Uanset hvad hans navn er, hvor han kommer fra og hvem han er, så er der en ting der er sikkert. Grogu er både utrolig nuttede og super sej på samme tid. Det har også gjort, at han lynhurtigt er blevet en favorit hos mange Star Wars fans verden over. Både de gamle inkarnerede som har været med i årtier, såvel som de nye fans, som hoppede med på vognen da The Mandalorian blev vist.

 

Baby Yoda merchandise, figurer og legetøj

Star Wars er et univers med en kæmpe fanskare over hele verden, og for nogle næsten en religion. Derfor findes der stort set alt indenfor Star Wars merchandise. I og med The Mandalorian blev en succes, er der ligeledes blevet lavet merchandise her fra, og særligt en masse Baby Yoda merch.

Du kan få alt fra Baby Yoda krus, til tøj, til vaffeljern som laver vafler med den lille fyr på. Dertil også Baby Yoda lamper, wallstickers samt mange andre seje ting. Listen har ingen ende. Som med mange andre populære fiktive figurer fra diverse filme, serier og spil, er der også blevet lavet Baby Yoda Funko Pops. Funko Pops er populære samlerobjekter, som bliver lavet med alt fra Harry Potter til Spiderman. Der er selvfølgelig også en Star Wars Funko Pop kollektion, og ligeledes med Mando og Grogu.

De meste merchandise og samlerobjekter er mest til voksne. Der er naturligvis også lavet ting til børn med den lille fyr. Her i blandt nogle af de mest populære som er Baby Yoda bamser, Lego og diverse legetøjsfigurer. Der er med andre ord noget for en hver alder – både voksne, teenagere og børn.

 

The Mandalorian Baby Yoda Lego

Star Wars Lego har i mange år været utroligt populært. Derfor er det ikke besynderligt, at der allerede er blevet lavet flere Baby Yoda Lego pakker. Lego er som udgangspunkt lavet til børn, men også flere teenagere og voksne finder glæde i at samle figurer og modeller med de små klodser. Særligt med de figurer, som de er fan af.

Star Wars Lego er desuden en super god gave til børn der elsker at lege med Lego, og samtidig er Star Wars fan. De vil uden tvivl elske en Lego pakke med Barnet. F.eks. pakke ’’The Child’’, hvor Grogu skal bygges, og du dermed ender op med en større figur. Den kan efterfølgende stå til pynt på børneværelset eller kontoret.

 

Star Wars serien The Mandalorian

Serien The Mandalorian foregår i Star Wars universet. Tidsmæssigt foregår serien lige efter Star Wars episode IV, Return of The Jedi fra 1983, lige efter imperiets fald. Der er få Jedis tilbage i verden, og ligeledes få Mandalorianere, som hovedpersonen Mando er.

I serien følger vi Din Djarin, eller Mando, som er The Mandalorian. Han er en bounty hunter, som blot er ude på at tjene penge til dagen og vejen. På en af hans missioner bliver han involveret med The Child, og de 2 får bygget et forhold op til hinanden. Langsomt, men stærkt. Som deres bånd styrkes får Mando en beskytter rolle overfor Baby Yoda, og det skal vise sig at bringe ham mange problemer. Det er nemlig langt fra nemt at holde styr på den lille ballademager.

 

Hvad hedder Baby Yoda?

Baby Yoda hedder Grogu. Det finder vi ud af i sæson 2, episode 5, som hedder The Jedi. På planeten Corvus møder Mando og Barnet Jedi krigeren Ahsoka Tano, som via telepatiske evner kommunikerer med Barnet. Her finder hun bl.a. ud af, at hans navn er Grogu.

 

Er Baby Yoda Yoda fra Star Wars filmene?

Baby Yoda, eller Grogu, er ikke Yoda som baby. The Mandalorian foregår tidsmæssigt lige efter filmen Return og The Jedi, hvilket var den samme film, som Yoda døde i. Det er derfor ikke teoretisk muligt, at Grogu er Yoda som baby.

 

Hvor kan man se The Mandalorian?

Du kan på nuværende tidspunkt se alle afsnit af The Mandalorian på Disney Plus. Star Wars franchisen er eget af Disney, og i og med de har deres egen online streaming service, er det naturligt at den bliver vist her. Den vil højst sandsynligt ikke blive vist på hverken Netflix eller HBO.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne