gadgets og elektronik

Gadgets og elektronik er indbegrebet af seje ting. Her på siden har finder du de absolut fedeste af slagsen. Gå på opdagelse i de nyeste, fedeste og absolut mest geniale gadgets 2021. Vi har samlet alt det bedste elektronik og gadgets på et og samme sted. Er du til tech, hacks, wi-fi og fede spil, vil du uden tvivl elske siden her.

Dette smarte lille eleltriske skateboard får dig lyn hurtigt fra A til B på stilfuld vis. Mini skateboardet kan tage en vægt…
1.999,00 DKK
Er du til gåder, hjernevridere og mind games? Så er iDventure The Cluebox lige i din ånd – det mekaniske puslespil kræver…
289,00 DKK
Denne sammenklappelige laptopbord er perfek til dig der arbejder hjemmefra, eller sidder meget ved computeren. Bordet justeres nemt i den position du…
199,00 DKK
Fremtidens gadgets er her! Med 3D printere kan du printe stort set at i plastik. En kop, en måne, en figur fra…
1.499,00 DKK
Ball øl køledispenseren er det lille fadølsanlæg, som du altid har manglet ved grillfesten. Fyld den op med øl og tag den…
249,00 DKK
Havenisser? Nej – så er det meget federe med en øltrold! Under trolden er der plads til jordkolde øl. Hiv trolden op…
429,00 DKK
En super sej gadget til hjemmet, som samtidig er praktisk. Sæbepumpen pumper automatisk sæbe ud i hånden når du holder den under….
179,00 DKK
En super sød Star Wars Baby Yoda lampe. En sej lille gadget til børneværelset, teenageværelset, eller i hjemmet hos en ægte Star…
149,00 DKK
Skal maden piftes godt og grundigt op? Med denne smarte røgpistol kan du lave mad med røg nuancer, som røgpistolen infusere med…
259,00 DKK
Slut med at brænde sovsen på. Den automatiske sovespisker rører i sovsen for dig, så du kan klare de andre madlavningsopgaver. Super…
199,00 DKK
Avocado multiværktøjet er et genialt køkken værktøj til de som elsker avocadoer. Du kan nemt åbne avocadoen, fjerne stenen og efterfølgende skære…
99,00 DKK
Hvad er det værste ved at grille? Røgen! Med denne røgfri kulgrill kan du lave det perfekte grillmad, uden at skulle døje…
699,00 DKK

Super fede gadgets og elektronik

Kan du ikke få nok af fede gadgets og elektronik? Det kan vi heller ikke! Med hvad er en gadget egentlig? Det er små elektroniske anordninger, som ofte enten er underholdende, eller kan gøre livet lettere på den ene eller anden måde. Selvom ordet originalt set omfatter noget elektronisk, bruger vi i dagligdagstale også ordet om andre smarte ting og sager, som ikke nødvendigvis hverken er elektroniske eller mekaniske. Det kan være smart køkken grej som f.eks. et avocado multiværktøj eller en smart oplukker.

Om du er til tech gadgets eller dem uden elektronik er underordnet – her kan du finde begge dele, og der vil helt sikkert også være noget grej som falder i din smag. En ting er dog fælles for alle, og det er at det er super seje ting.


Gadgets til mænd og andre legebørn

Gadgets er både for mænd og kvinder, teenagere og børn i alle aldre. På trods af det, er det dog ofte gadgets til mænd vi hører om. Sammenligner vi diverse mandemagasiner med kvindemagasiner, er det ofte i det til mændene, at det nyeste tech, spillekonsoller og andet sejt elektronik bliver fremhævet. Måske fordi, er mænd er mere legebørn en kvinder er. Hvem ved?

Her på siden finder du dog ikke kun ting til mænd! Nej – det er til alle legebørn der elsker cool gadgets og andre seje ting. Her i blandet også kvinder, unge og børn.

Her er et par eksempler på ekstremt fede gadgets til mænd og andre legebørn:

  • Droner – Droner er en af de fedeste gadgets vi har i dagens Danmark, og i verden generelt. At kunne styre en flyvende helikopter, og samtidig filme fra luften, er noget de fleste af os kun kunne drømme om som barn! Da det blev en realitet var det en revolution indenfor techverdenen, og i dag kan alle og enhver købe en drone, og flyve rundt med den i haven.
  • Elektriske transportmidler – Elektriske transportmidler som el-løbehjul, segways og elektriske skateboards er ikke kun super sjove at købe på, de er også ekstremt praktiske. Med et af dem, kan du lynhurtigt komme fra A til B, uden at skulle bekymre dig om trafikken. Intet mindre end genialt!
  • Køkken gadgets – Der er faktisk overraskende mange ting og sager, som kan gøre livet meget lettere for dig i køkkenet. Både elektrisk køkkengrej, men også andre små seje ting og sager. Vi har selvfølgelig fundet en god del af dem, og inkluderet dem her på siden.

Seje gadgets til bilen, hjemmet og haven

I det at du er landet her på siden, er du sikkert på udkig efter seje gadgets til bilen, hjemmet eller haven. Er det tilfældet er det din heldige dag, for vi har alle 3 slags! Her får du vores absolut favoritter til bilen, derefter hjemmet, og til sidst haven.

  • Trafikalarm – En trafikalarm er ekstremt genial, og er en lille elektroniske genstand som kan hjælpe dig i trafikken med både det ene og det andet. Alle der har en bil burde have en trafikalarm.
  • Smart home gadgets – Smart home udstyr er kommet for at blive. De er de seneste år blevet ekstremt populære, og det er en trend som kun udvikler sig mere og mere. Her i blandt nogle af de mest populære Philips Hue Smart home og Google Nest produkterne.
  • Robotplæneklipper – Hvis du har en have med en stor græsplæne, bør du overveje at anskaffe dig en robotplæneklipper. En robotplæneklipper fungerer stort set på samme måde som en robotstøvesuger gør. I stedet for at støvsuge indenfor, klipper den blot græsset i din have i stedet. Smart? Ja!

Find det fedeste elektronik på nettet

Der er ikke nogen tvivl om, at gadgets, elektronik og andre smarte ting til hjemmet, er bedre at handle på nettet. Du har et meget større udvalg, og samtidig kan du i langt de fleste tilfælde, få det til en billigere pris. Det er samtidig super nemt, at finde nyt og spændende elektronik. Læser du f.eks. en artikel, er der ofte et link direkte til hvor det du læser om kan købes. Det er super nemt og bekvemt. Udover du har større udvalg og at du sparer penge, sparer du samtidig også tid. Det hele kan klares hjemme fra sofaen, i bussen eller i frokostpausen på arbejdet.