ting til haven

Træt af en kedelig have? Opgrader den med nogle af de sjove, geniale og ikke mindst fede ting til haven du finder her på siden. Der er både til børn og voksne – til en lang række forskellige typer og interesser.

Skab et hyggeligt hjørne i din have med Outlust Hængestol. Nyd solnedgangen, en god bog eller en middagslur i denne komfortable og…
279,00 kr.
Tag din fodboldspil til et nyt niveau med vores Bestway Oppusteligt Fodbold Dart. Perfekt til havefester, picnic eller bare en sjov dag…
595,00 kr.
Tag din sommeraktivitet til næste niveau med Spikeball Spil. Det er sjovt, udfordrende og perfekt til stranden, parken eller baghaven….
499,00 kr.
Oplev afslapning på et nyt niveau med vores Sammenfoldeligt Badekar. Perfekt til at skabe dit eget luksuriøse hjemmespa….
995,00 kr.
Grill uden røggener med vores Røgfri Kulgrill! Denne smarte, bærbare grill gør det muligt at grille dine yndlingsretter uden at blive generet…
995,00 kr.
Verdens mindste grill er ikke kun super praktisk og transportabel, det er også den ultimative gadget til grillmesteren der er på farten!…
Original price was: 209,00 kr..Current price is: 153,00 kr..
Ball øl køledispenseren er det lille fadølsanlæg, som du altid har manglet ved grillfesten. Fyld den op med øl og tag den…
Original price was: 249,00 kr..Current price is: 239,00 kr..
Denne sjove vejrsten er en sjove lille dekoration til haven. Ved at se på den kan du se hvordan vejret er. Er…
395,00 kr.
Havenisser? Nej – så er det meget federe med en øltrold! Under trolden er der plads til jordkolde øl. Hiv trolden op…
529,00 kr.

Fede ting til haven

En have skal ikke være kedelig. Tværtimod skal den være sjove! Det skal være et sted du og familien elsker at være, hvor i elsker at bruge jeres tid om sommeren, og længes efter om vinteren. Med fede ting til haven, kan du gøre det til lige netop sådan et sted. Et sted hvor far kan grille med hans nye grill gadgets, mor kan nyde sommerens sol og børnene kan have det sjovt med havespil og vandleg.

Vi har her samlet en masse seje ting til haven til dig. Alt fra sjove ting for fornøjelsens skyld, til smarte gadgets, som gør havearbejdet både nemmere og sjovere. Der er både noget for børn og voksne, og der skal ikke mange af dem til, før i får den kedelige have til at være slaraffenland. Et par sjove havedekorationer, et havespil eller to, og et par fede gadgets til de voksne. Så er der garanti for kvalitetstid i haven, og at i kan nyde sommer og sol til det fuldeste.

Vores favoritter her på supersejeting.dk er henholdsvis kølebrønden til øl, glamping teltet og nogle af de fede havespil. Med sådan et setup, er der ikke brug for dyre udlandsrejser og lange køreferier. I kan få alt det sjov og hygge i har brug for, hjemme i jeres egen have. Inviter venner og familie til havefest, og nyd alle jeres fede ting til haven sammen med dem. De vil uden tvivl elske det ligeså meget som jer!

 

Sjove ting til haven

Der er ikke noget bedre, end en sjov dag i haven med familien. At nyde solens stråler, spille spil og bare hygge igennem. Måske endda slutte aftenen af med en god omgang grillmad, eller at side rundt om bålet. Og en god måde at skabe en sjov dag på, er med sjove ting til haven.

Hos supersejeting.dk er vi eksperter i sjove ting til haven. Både de sjove ting, som er sjove fordi det er en aktivitet eller et spil, mens også de sjove ting til haven, som er sjove i sig selv. Det kan f.eks. være en sjov dekoration, en figur eller anden pynteting. I vores udvalg ovenfor finder du inspiration til begge.

 

Sjove havespil til børn og voksne

En god have skal gave gode havespil, og hvilke bedre havespil, end dem som er sjove! Vi kender alle sammen petanque, stangtennis og kroket. Det er altid sjovt at finde de gamle havespil frem fra skuret, i starten af sommeren. Tage et par hurtige spil, og så er det det. Så er det heller ikke sjovere. Heldigvis er der kommet mange nye havespil, som er super fede, og som i uden tvivl kan få mange timer til at gå med.

Ford dig der gerne vil spille noget andet en kroket i år, er der her nogle af de nye populære havespil i have prøve:

  • Cornhole – Cornhole er et forholdsvist nye havespil, som de seneste år virkelig har taget fart. Det gælder om at kaster en lille sækkepose over på modstanderens plade, og ned i en af hullerne. Cornhole er blevet så populært, er der laves verdensmesterskaber i det.
  • Spike ball – Spike ball er endnu et havespil som er forholdsvist nyt, i hvert fald her i Danmark. I midten har du en lille trampolin, og det gælder om med hånden at slå bolden ned i trampolinen. Når bolden bouncer op, skal modstanderen slå den ned i trampolinen igen. Det er et spil som kan spilles op til flere personer, og er desuden også et super godt spil til stranden.
  • Gigantisk klodsmajor – Vi kender de klassisk klodsmajor som vi spillede som barn. Den som tager brikken ud, der vælter tårnet, har tabt og der dermed klodsmajor. Det fås nu i en gigantisk version – helt perfekt som havespil.

Har du et par akrobatiske børn i familien, kan du også anskaffe dig en airtrack til haven. På den kan de øve alt fra vejrmøller til backflips. Det er både sjovt og sundt, og uden tvivl en fed ting at have i haven.

 

Andre specielle ting til haven

Udover havespil, sjove gadgets og dekorationer, findes der også andre fede ting til haven. Her på siden har vi selvfølgelig samlet de absolut fedeste af slagsen til dig! Tjek bl.a. LED faklen med indbyggede højttaler, det luksuriøse glamping telt eller den nedgravede kølebrønd. Kombinerer du de 3, har du opskriften på en fed weekend i haven med vennerne.

Til dig der ikke er så meget til fest og farver i haven, men i stedet gerne vil gøre havearbejdet lettere, og haven hyggeligere, har vi naturligvis også noget for dig. Her i blandt en robotplæneklipper, som frier dig for nogensinde at slå græsset i haven selv igen. Absolut en af de bedste gadgets/maskiner til haven du kan få – særligt hvis du har en stor græsplæne, som tager lang tid at slå.

Til dig der ønsker en hyggelig stemning i haven, har vi naturligvis også fundet et par seje ting. Tjek f.eks. nogle af de behagelige loungemøbler, som egner sig til udendørsbrug. En sækkestol i haven eller på terrassen – så får du den ultimative afslapning. Særligt hvis du placerer den ved siden af den nedgravede kølebrønd, og nemt kan hive et par kolde op af jorden.

 

Fede gadgets til grillfesten

Ingen guide med fede ting til have, er fuldendt uden også at inddrage nogle fede gadgets til grillfesten. Grill er essensen af mange haver, og når vi inviterer venner og familie på besøg i haven, bliver der typisk fyret op for et par gode bøffer og sprøde pølser. Hvorfor ikke pifte grillfesten lidt op, med et par fede grillgadgets? Og hvad er grillgadgets så? Det er ikke kun nødvendigvis ting til grillen. Det kan også være ting til de våde drikkevarer. F.eks. en ølkøler, til at holde pilsneren kold, eller en lille fadølsanlæg, som kan stilles udenfor ved grillen.

Dertil er der naturligvis de klassiske gadgets til grillen. Det kan være alt fra en røgfri kulgrill, til et smart stegetermometer. Der findes et utal af fede ting til grillen. Det er bare om at få samlet ind, så du kan få den ultimative grillfest stablet på benene.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne