Wheely bug

Wheely Bug – når din tumling skal have nye udfordringer

Er dit barn kommet ud over kravlestadiet? Så kan det være en god idé at hjælpe det til at stå på egne ben. Og det kan du for eksempel gøre med en Wheely Bug.

Hvad er en Wheely Bug?

En Wheely Bug er en såkaldt skubber, altså et stykke legetøj på fire hjul, som er designet til at tumlinger kan sidde overskrævs og skubbe sig fremad. Den klassiske Wheely Bug er kendt for sin runde facon med bløde former, og er malet i muntre farver der indbyder til leg og hygge.

Wheely Bug kan bruges af børn, som endnu ikke har taget de første skridt. Med Wheely Bug trænes såvel balance og koordination som muskelkraft, når den lille skubber sig rundt i stuen på det venlige insekt.

Flere forskellige størrelser af Wheely Bug

Wheely Bug fås i to størrelser, nemlig Lille Model og Stor Model. Den lille Wheely Bug kan bruges allerede fra barnet er omtrent et år, og måler 38 centimeter i længden, 23 centimeter i bredden, og 22 centimeter i højden.

Du kan også få en model som passer til det lidt større barn, fra tre til fem eller seks år. Denne model måler 46 x 28 x 26 centimeter.

Stor bevægelses radius med Wheely Bug

Wheely Bug er forsynet med hjul, som kan dreje 360 grader. Det betyder at en Wheely Bug, uanset størrelse og model, er endog særdeles manøvredygtig. En Wheely Bug kan køre frem og tilbage, og vende på en tallerken. Og er der plads nok, kan det sagtens lade sig gøre at skyde en mægtig fart på en Wheely Bug!

Med en Wheely Bug udvikles barnets motoriske færdigheder samt evnen til koordination, idet barnet hurtigt vil lære at køre uden om en forhindring ved at skubbe sin Wheely Bug i den rette retning. En Wheely Bug er forsynet med en slidstærk og modstandsdygtig overflade, som tilmed er nem at gøre ren og som tåler det meste – år efter år.

Hvor kan jeg købe en Wheely Bug online?

Hvis du er på udkig efter en original Wheely Bug, kan du finde hvad du søger hos Legebyen.dk. Her kan du bestille Wheely Bug i de to oven for nævnte størrelser, og i flere forskellige udformninger – for eksempel tiger, mus, bi eller mariehøne.

Legebyen.dk forhandler et bredt udvalg af pædagogiske, innovative og udfordrende legeredskaber til både små og større børn – og samtlige produkter holder top kvalitet. Find Wheely Bug hos legebyen.dk

Bedøm denne side

Klik på en stjerne