Ting til hjemmet

Mangler du inspiration til fede ting til hjemmet? Enten til dig selv, eller måske som en gave til manden der har alt? Uanset om det er til stuen, haven, køkkenet eller din man cave – vi har samlet alle de fedeste ting til hjemmet der er at finde!

Her får du er super god massagepistol til en rigtig skarp pris. Massagepistolen hjælper på skavanker såvel som restituering af musklerne. Den…
1.199,00 DKK
Denne Sleep Mat øger dit blodomløb og hjælper blandt andet med at sove bedre, mod hovedpine, ømme muskler, diverse smerter med mere….
399,00 DKK
Denne nattehimmel lampe projekterer en stjernehimmel op i loftet. En super sej gadget, som passer perfekt ind i både soveværelset og på…
299,00 DKK
Storm Glass er en sjov og anderledes verjstation, hvor du kan forudsige vejret, baseret på hvordan krystallerne i glasset opfører sig. En…
189,00 DKK
Denne smarte poseforsegler er en genial gadget til alle mødre som laver madpakker til ungerne. Den forsegler nemt plastikposer, så der ikke…
89,00 DKK
Honeycomb touch lamperne tændes ved let berøring, og du kan skifte farve på dem som du vil. En super fed belysning til…
589,00 DKK
Snyg rug hoodie er en stor dejlig trøje, som er perfekt til at hygge og holde varmen i. Den perfekte ting til…
499,00 DKK
Hader du også når kaffen bliver kold? Det bliver den aldrig mere med Ember Mug smart kruset. Den smarte kop holder kaffen…
949,00 DKK
En super hyggelig hængekøje til stuen, værelset eller terrassen. Sig i den og læs på din tablet, se en film eller læs…
1.299,00 DKK
En super sej bog lampe, som giver en dæmpet belysning. Perfekt til at skabe hygge i et rum, eller som lys til…
259,00 DKK

Fede ting til hjemmet

Uanset om du søger ting til dig selv, dine børn eller til en gave, kan du få masser af inspiration til fede ting til hjemmet her. Men hvad er fede ting til hjemmet? Det er en kategori som spænder bredt – det indebærer nemlig alt fra seje ting til stuen, til smarte ting til køkkenet, til ting til haven. Alt hvad du kan bruge i dit hjem. Fælles for dem alle er selvfølgelig, at de er super fede!

Er du f.eks. en mand som leder efter Star Wars ting til hjemmet? Eller en kvinde som leder efter retro ting til hjemmet? I begge tilfælde har vi dækket dig ind. Tjek bl.a. den seje Star Wars trooper hjelm whisky karaffel, eller en af de fede Baby Yoda ting. Er du mere til retro, kan du bl.a. finde Cinema Style Popcornmaskinen blandt de mange seje ting på siden. Det er blot nogle eksempler på de fede produkter du kan finde til hjemmet – og du kan finde meget mere end det. Uanset hvad du er til, skal der nok være nogle sager som falder i din smag. Der er næsten garanteret. Hvis ikke, så er du altid velkommen til at skrive til os, via ’’indsend et produkt’’ siden. Så finder vi det, eller noget lignende.

 

Smarte ting til hjemmet der gør livet lettere

Hvem vil ikke gerne have et lettere liv? Det tror jeg de fleste vil sige ja tak til. Den gode nyhed er, at det faktisk slet ikke er så svært. Der findes et have af smarte ting til hjemmet, som du kan bruge til at gøre livet lettere. Der er de store ting, som robotplæneklipper, robotstøvsugere og diverse køkkenmaskiner. Og så er der de mindre ting. De små seje ting og sager, som du måske ikke vidste fandtes, men som faktisk kan gøre forskellige daglige opgaver mere lettere. Det kan være små køkken gadgets, smart home produkter eller andre smart ting til hjemmet. Kender du ikke disse produkter? Så bør du i den grad tjekke produkterne her på siden. Her vil du få inspiration til masser af den slags. Men pas på ikke at købe for mange af dem. Lige pludselig kan livet gå hen og blive alt for let!

Er du en af dem som har masser af smarte produkter i hjemmet allerede, men blot er på udkig efter de nyeste på markedet? Så kan det ligeledes være en fordel at tjekke de mange ting her på siden. Der kommer nemlig hele tiden nye til. Vi finder altid de nyeste, mest populære og selvfølgelig smarteste ting. Yderligere kan de smarte ting til hjemmet også gives som gave, til en du gerne vil gøre livet lidt bedre for.

 

Seje ting til mandehulen og andre man cave produkter

Har du en mandehule, et herrerum eller en bar derhjemme? Kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder den, så skal der fede ting til sådan en man cave! Heldigvis finder du også masser af seje ting til mandehulen og andre man cave produkter her på siden. Det er ikke kun køkkenting, lys til stuen og andre ting til hjemmet vi har her på siden. Det er i den grad også både fede og sjove ting, som du kan bruge til at gøre din man cave endnu mere mandig, og ende federe være i.

Disse ting indebærer alt fra cool gadgets til fede møbler. Men selvfølgelig også mindre ting, som fede lightere, smarte oplukkere, multitools og andre seje sager du kan vise frem til kammeraterne, når der skal drikkes et par øl i baren. Men pas nu på med at købe alt for mange fede ting! Du ender med at ville bruge alt din fritid i mandehulen, og aldrig færdes i resten af hjemmet!