Kvinde træner på romaskine

Seje ting til hjemmetræning

Seje ting til hjemmetræning

Vil du gerne holde dig i form, er det et must at have noget godt udstyr til at træne derhjemme. Nogle foretrækker at gå i træningscenter, nogle at træne hjemme, og andre en kombination af de to. Uanset hvilken lejr du er i, er det en god idé, at have noget godt udstyr til hjemmetræning.

Selvom du foretrækker at gå i træningscenter, kan der være situationer, hvor du ikke kan komme afsted. Det kan være dit gym af den ene eller andet grund er lukket, eller at du er i tidspres, og ikke har tid til at komme afsted.

Vi har lavet vores hjemmearbejde, og fundet en række super seje ting til hjemmetræning. Vi ser nærmere på dem hver i sær her:

 

Foldbar ro maskine til hjemmetræning

Det lyder måske af meget, at have en romaskine derhjemme til hjemmetræningen. Særligt hvis du bor i en lejlighed, med begrænset plads. Heldigvis er der lavet noget så smart som en foldbar romaskine. Som navnet antyder, er det en romaskine som kan foldes sammen. Dvs. du nemt kan pakke den sammen efter træning, og opbevare den et sted, hvor den ikke fylder.

En foldbar ro maskine til hjemmetræning er intet mindre en genial, og et must til enhver, som går op i sin træning.

 

Kettlebells

Skal du have købt dig nogle nye vægte til hjemmetræning, bør du bestemt overveje kettlebells. Kettlebells kan bruges til en lang række styrketræningsøvelser såvel som crossfit og mange andre former for træning. Og lad os være ærlige – så er kettlebells bare sejere end almindelige håndvægte.

Så hvilke træningsøvelser kan du lave med kettlebells? Her får du nogle af vores favoritter:

  • Kettlebell swings
  • Goblet squats
  • Stående rows

Der er naturligvis mange flere øvelser du kan lave med kettlebells, disse 3 er blot en dråbe i havet. Overvej at anskaffe dig et sæt til din hjemmetræningsudstyr – du vil ikke fortryde det.

 

Pull up bar

En af de øvelser man mangler når man træner derhjemme, er kropsvægt øvelser som f.eks. pull ups. Det er dog ikke længere et problem, hvis du anskaffer dig en pull up bar. Du kan få en pull up bar, som nemt kan installeres i toppen af en dørkarm. Med sådan en kan du igen tilføje pull ups til dit hjemmetræningsprogram, og det bedste af det hele er, at du kan få en god pull up bar til kun 250-500 kr.

Med de 3 seje ting til hjemmetræning vi har været inde på her, kan du sagtens lave et solidt og effektivt træningsprogram, du kan bruge når der skal trænes derhjemme. God fornøjelse!

Bedøm denne side

Klik på en stjerne