Ergonomisk gamerstol

Hvordan du får en god ergonomi, når du gamer

Gaming er en aktivitet, hvor du kan bruge rigtig mange timer foran skærmen og i stolen. Derfor er det også nemt at komme til at glemme tiden og at lytte til din krop.

En dårlig siddestilling kan være med til at skade din krop på længere sigt. Derfor findes der også flere tiltag, som du kan bruge for at passe på din krop. Det er nemlig vigtigt, at du opnår en god ergonomi, når du gamer i mange timer.

Det er desuden også tips, som du kan bruge, såfremt at du arbejder på kontor.

Få justeret skærmen – Tilpas til dit synsfelt

Du skal sørge for at skærmen er tilpasset, så du kigger direkte ind i den. Det nytter ikke, at du skal kigge op, ned eller til siden for at kunne se den ordentligt. 

Det kan på længere sigt give dig skavanker i nakken og endda ud i skuldrene, hvis det er slemt.

Du skal som tommelfingerregel heller ikke have skærmen tættere på end din arms længde.

Benyt en gaming stol med justerbare funktioner

Langt de fleste gamer stole kommer med en masse justerbare funktioner, så du kan tilpasse den efter dine behov. Brug dem! De er lavet netop til at du kan anvende dem, på den måde du sidder.

En gamer stol er også designet til at give støtte til din krop, når du sidder i den, i mange timer.

Det er især også en fordel at mange gamer stole kommer med aftagelige ekstra puder. Det er både til nakken og lænden. Dem kan du frit bruge alt efter behov.

Du må ikke sidde og falde sammen. Her er det vigtigt at du opretholder en oprejst position, så du bevarer en god holdning i din ryg. 

Besøg https://gamer-stole.dk/ og se hvilke gamer stole, du har mulighed for at få fingrene i.

Få taget pauser og skift stilling

Selv med en masse tiltag omkring både skærmen og gaming stolen er det stadig vigtigt at få en pause fra tid til anden. Du skal sørge for at bevæge din krop, så du ikke sidder i den samme faste stilling hele dagen lang. 

Snup en pause, stræk dine ben og resten af kroppen. Når du kommer tilbage til skærmen, så forsøg at sidde på en anden måde.

Vrik med kroppen, mens du sidder ned, så du ikke gror fast på din siddeplads.

Et godt råd kan være at investere i en gamer bord med hæve/sænke funktion, så du kan stå lidt op. Det vil din krop takke dig for.

Alt i alt er det vigtigt at du bruger lidt tid på at finde en god ergonomisk stilling for dig. På den måde vil du kunne blive ved med at nyde din gaming oplevelse igen og igen. Det vil også være med til at forebygge mod diverse skader på din krop.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne