Kvinde med iPhone i hånden

De mest almindelige skader og fejl på iPhones

Artiklen er sponsoreret

iPhones hører til blandt de mest populære smartphones på markedet. De er kendte for deres slanke design, holdbarhed og funktioner. Men som alle andre elektroniske enheder, så er de ikke immune over for skader og fejl. I denne artikel vil vi komme omkring nogle af de mest almindelige skader og fejl på iPhones. Så læs med her nedenfor.

Ødelagt skærm

Et af de mest almindelige problemer, som folk har med deres iPhones, er en ødelagt skærm. iPhone-skærmen er lavet af glas, og derfor er den meget følsom. Så den kan gå i stykker, hvis den tabes eller rammes mod noget hårdt. Det kan forårsage fejl på din mobil.

Hvis du har en knækket eller ødelagt skærm, skal du kontakte en professionel fagmand med speciale i iPhone reparation. I nogle tilfælde kan du vente med at få den udskiftet, hvis du godt kan se på skærmen uden besvær. For fremtiden kan du med fordel få et panserglas på din skærm, da den kan hjælpe med at beskytte den mod brud.

Vandskader

En anden almindelig skade på iPhones er vandskader. Vand kan trænge ind i telefonen gennem opladningsporten, hovedtelefonstikket eller en anden åbning. Når det først er inde, kan det få telefonen til at fungere dårligt. For at undgå dette skal du holde din iPhone så vidt muligt væk fra vand. Hvis du alligevel får vand på din telefon, skal du tørre den hurtigst muligt med en ren klud. Du kan hernæst lægge den i ris, som kan suge alt vandet til sig.

Problemer med batteriet

Et andet almindeligt problem, som iPhone-brugere står over for, er batteriproblemer. Med tiden vil batteriet på din iPhone begynde at blive nedbrudt og ikke holde en opladning så godt som tidligere. Dette er normalt og sker med alle lithium batterier. For at forlænge batteriets levetid skal du undgå at lade det stå for længe på opladeren og forsøge at undgå at bruge det, når det er meget varmt eller koldt udenfor. Hvis dit batteri begynder at dø hurtigt, skal du måske udskifte det.

En ødelagt home-knap

Home-knappen på iPhones bruges meget, så det er ikke overraskende, at den kan gå i stykker med tiden. Hvis din hjemknap holder op med at fungere, er der et par ting, du kan gøre for at redde den. Den ene er at rense knappen med en vatpind dyppet i lidt sprit. Hvis det ikke virker, kan du prøve at kalibrere den igen ved at gå til Indstillinger & Generelt & Tilgængelighed & AssistiveTouch. Slå funktionen til, og følg derefter instruktionerne på skærmen. Hvis ingen af disse ting virker, så skal den udskiftes.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne